La UESC reivindica el foment dels valors de club en el 30è aniversari de l'entitat


  • Comparteix:

La UESC reivindica el foment dels valors de club a la presentació dels actes del 30è aniversari que s'ha fet aquest dilluns a la Casa de Cultura. L'entitat organitzarà diversos actes a partir del setembre en una celebració que es tancarà el juliol de l'any vinent amb una festa de cloenda. La publicació d'un llibre històric de l'entitat, tornejos, actes formatius i el programa 'Enganxa't als valors' seran els actes centrals de l'aniversari.

Una cinquantena de persones han assistit a la presentació en què s'ha pogut veure el logotip dels 30 anys de l'entitat creat per Dan Monells i les noves equipacions que li donen més protagonisme al vermell i al negre, els colors de l'equip.

El toc emotiu ha arribat quan el jugador del primer equip Albert Garcia li ha entregat el carnet al seu avi, Josep Garcia, president honorífic de l'entitat.

La presidenta de la UESC, Mònica Mateu, destaca que l'entitat aposta pels valors que promou la ciutat.

Mònica Mateu

La UESC és una entitat oberta, integradora i que aposta pels valors.


A l'acte s'ha anunciat que la Fundació de la Federació Catalana de bàsquet atorga a la UESC l'organització d'un torneig de bàsquet adaptat al pav 3 el 2 de juliol. La responsable de la Fundació de la Federació Catalana de bàsquet, Marisol Colet, creu que l'entitat es mereix acollir una competició important d'esport adaptat.

Marisol Colet

Volia donar aquesta bona notícia a Sant Cugat i en especial a la UESC.


La UESC obrirà els actes del 30è aniversari al setembre amb la presentació dels equips.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.