L'Ateneu adapta els seus cursos al format en línia per poder-los fer des de casa

Els cursos giren al voltant dels idiomes, el benestar mental i corporal, la informàtica o la cuina


  • Comparteix:

Els cursos d'aquest trimestre de L'ateneu es faran on line a causa del confinament fins a nou avís / Font: Ateneu.cat

Els cursos d'aquest trimestre de L'ateneu es faran on line a causa del confinament fins a nou avís / Font: Ateneu.cat

Els cursos d'aquest tercer trimestre a l'Ateneu havien de començar el proper dilluns 20 d'abril de manera presencial però el confinament ha obligat a adaptar-los -els que s'han pogut- al format en línia. Les dates programades segueixen sent les mateixes i per inscriure's encara s'hi és a temps i es pot fer a travès de la web www.ateneu.cat/inscripcions.. Els cursos que s'han pogut adaptar a distància han estat els que giren entorn al benestar del cos i la ment, els idiomes, la informàtica, la cuina amb la xef Anna de Pablo i el lleure. Consulta'ls tots aquí.

Les classes es faran en directe a través de videoconferències personalitzades i exclusives per als alumnes inscrits. Seran els mateixos professors el que es posaran en contacte amb els grups per iniciar les sessions, enviar material i corregir exercicis, si la matèria així ho exigeix.

Aquesta és una mesura provisional per no retardar l'inici de les classes. L'Ateneu assegura que tant bon punt se'ls permeti retornar al sistema presencial ho faran. Qualsevol dubte o tema que es vulgui plantejar, es pot fer a través del correusecretaria@ateneu.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.