Derrota, però amb símptomes de recuperació

El Junior femení cau a casa (1-2) contra l'Egara i suma així una nova derrota a la Divisió d'Honor. Les santcugatenques no han gaudit de moltes ocasions de gol, però han realitzat un gran desplegament físic que les ha mantingut vives fins el final. L'assignatura pendent continua sent els penal córner, en els quals tenen moltes dificultats per marcar. Malgrat la derrota, les blau-i-negres han deixat bones sensacions.

El matx ha estat marcat per una intensa lluita al mig del camp i per la disputa de les pilotes dividides. Després d'un inici tens les visitants han anat agafant el control del joc i aproximant-se a la porteria blau-i-negra. La pressió exercida per les egarenques ha dificultat molt la sortida de bola del Junior, que ha perdut nombroses boles en zona de creació. L'Egara s'ha avançat gràcies a un penal córner, en l'última possessió abans del descans. Als pocs minuts de la segona part, de nou un penal córner ha permès a les visitants ampliar l'avantatge. A partir d'aquest moment les santcugatenques han desplegat el seu millor joc i han cregut amb la remuntada. Un golàs de Maria Romagosa ha revifat el Junior, que ho ha intentat fins el final.

El tècnic de l'equip, Adrian Lock, creu que han fet un pas endavant.

Adrian Lock

És una llàstima acabar perdent, però he vist els ànims de l'equip millor. Espero que això ens ajudi a guanyar la popera setmana, que és important.

La propera setmana partit vital per a les opcions del Junior, que visita el San Pablo Valdeluz madrileny i hauran de guanyar si no volen complicar-se la permanència.