Erika Villaécija: 'El meu objectiu és aconseguir una medalla a Londres 2012'


  • Comparteix:

Erika Villaécija al plató de Cugat tv

Erika Villaécija al plató de Cugat tv

La nedadora resident a Sant Cugat Erika Villaécija es mostra optimista de cara a les seves opcions de medalla als Jocs Olímpics de Londres 2012. Villaécija espera aconseguir la mínima als mundials del juliol a Xangai per disputar la cita olímpica. La nedadora del CAR creu que ara mateix està en el seu millor moment esportiu. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

Dies importants per a Erika Villaécija. Dilluns coneixerà si rep el guardó de millor esportista a la gala de 'Mundo Deportivo'. Aquest és el cinquè any consecutiu que opta al guardó. La nedadora resident a Sant Cugat ha tancat un 2010 espectacular amb medalla d'or al mundial de piscina curta als 800 metres i bronze a l'Europeu de 1500. Villaécija ha parlat dels objectius per aquest nou any amb el mundial de Xangai.

Erika Villaécija

Espero fer la mínima per disputar els Jocs Olímpics d'aigües obertes i medalla en piscina curta.



Falta un any perquè arribin els Jocs Olímpics de Londres. Encara falta temps, però Villaécija té clar que pot aconseguir alguna medalla, encara que haurà de treballar molt.

Erika Villaécija

Tal com em veig de forma aspiro a fer un bon resultat a Londres. Però el que m'agradaria és quedar-me tranquil·la per haver entrenat tot el possible per assolir una medalla.







La nedadora del CAR de Sant Cugat afrontarà els seus tercers Jocs Olímpics amb l'objectiu de pujar al podi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.