L'últim 'Esport en Marxa' de la temporada ret homenatge als campions


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

L'últim programa de la temporada ret un petit homenatge a tots aquells conjunts santcugatencs que enguany han assolit algun títol i l'ascens de categoria. A banda d'aquest recull, els espectadors de l''Esport en Marxa tv' podran veure també les millors imatges de la 19a jornada d'handbol escolar de l'Handbol San Cugat i el festival d'estiu de la secció de gimnàstica rítmica i estètica del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). Mira el programa a Cugat tv

L''Esport en Marxa tv' posa aquest dilluns el punt i final a la temporada amb les millors imatges dels actes esportius que hi ha hagut aquest cap de setmana. Els espectadors del programan podran veure les millors imatges del festival d'estiu de rítmica, la 19a jornada d'handbol i la festa de cloenda del Club Rugby Sant Cugat. A més, al final del programa Cugat.cat ret un petit homenatge a tots aquells conjunts santcugatencs que aquesta temporada han obtingut un títol.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.