Maldonado: 'David Moner és un mentider i s'equivoca amb l'estil utilitzat'


Temes relacionats

Moner: 'Josep Maldonado és l'actual càncer de la Secretaria General de l'Esport' (22/jun/11)


  • Comparteix:

Josep Maldonado a Cugat.cat

Josep Maldonado a Cugat.cat

El president sectorial d'Esports de CiU i de la Taula Assesora de l'Esport Català, Josep Maldonado, ha titllat de 'mentider' al president de la UFEC, David Moner, després que l'acusés de ser el càncer de la Secretaria General de l'Esport. Maldonado també ha acusat Moner de voler influenciar sobre l'elecció del nou Secretari General de l'Esport.

Josep Maldonado ha volgut respondre les acusacions fetes pel president de la UFEC, David Moner, en què assegurava que Maldonado era 'l'autèntic càncer de la Secretaria General de l'Esport'. Maldonado ha titllat de 'mentider' a Moner dient que fa uns anys deia que era un gran Secretari General de l'Esport i ara tot el contrari. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maldonado

David Moner és un mentider perquè és contradiu en les seves afirmacions constantment.



Maldonado també ha parlat d'un pacte que volia fer Moner, abans de les eleccions a la Generalitat, amb els exsecretaris general de l'esport per confeccionar una llista de candidats a aquest càrrec. En aquesta reunió i segons Maldonado, Moner deia que ell era qui posava i treia el Secretari General de l'Esport.

Josep Maldonado

David Moner està empipat perquè no li he fet cas amb moltes decisions totalment utòpiques.




Maldonado s'ha queixat de l'estil de Moner i l'ha instat a reflexionar. Després de respondre a David Moner, Maldonado espera que es tanqui aquesta polèmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.