Dos minuts fatídics condemnen el Junior davant l'Avià

El Junior FC cau derrotat davant l'Avià (0-2) i continua sense conèixer la victòria a Primera Catalana després de tres jornades. Els santcugatencs han disposat d'un penal abans del descans per avançar-se, però Aleix ha aturat el xut de Moha. A la segona part, l'Avià ha sentenciat en dos minuts amb gols de Noguera i Raül.

Malgrat la teòrica superioritat de l'Avià, els blau-i-negres s'han mostrat molt contundents en defensa. Tan sols les internades per la banda esquerra de Noguera han creat perill en el primer temps. D'una centrada des d'aquella banda ha arribat l'ocasió més clara amb una rematada de cap de Miki al pal. Abans del descans, el Junior hauria pogut inaugurar el marcador gràcies a un penal, però Moha no ha aconseguit enganyar el porter visitant. El tècnic de l'equip, Francesc Puig, reconeix que han comès errors 'greus' en defensa.

Als pocs minuts de la represa, l'assistent ha anul·lat un gol a l'Avià per fora de joc. Els santcugatencs han anat perdent ritme i intensitat fins que els visitants han sentenciat amb dos gols en dos minuts. Primer Noguera amb un xut que ha superat Ortega, i poc després Raül. En el tram final, el Junior podria haver retallat distàncies, però Juan no ha acabat de definir. Sors ha estat expulsat per doble amonestació.

Francesc Puig

La cosa estava igualada. Hem tingut un penal que podria haver canviat el partit. Hem fet errors greus en defensa. No estem fins.

La setmana vinent el Junior visita el San Lorenzo amb la intenció de sumar el primer triomf a la categoria.