L'Handbol Sant Cugat s'imposa en un partit molt igualat contra l'Esplugues B

L'Handbol Sant Cugat venç (27-22) contra el l'Esplugues B a la 16a jornada del grup B de Primera Catalana. Un matx sense transcendència a la classificació, però que ha estat molt igualat i no s'ha trencat fins els darrers minuts a favor dels santcugatencs. L'Esplugues B ha jugat amb el porter santcugatenc, Eloi Gutiérrez, ex jugador vermell-i-negre.

Tret dels primers minuts, l'Handbol Sant Cugat sempre ha anat per davant en el marcador, però sense una distància considerable, fet que ha mantingut els espluguencs vius en el partit. El primer temps ha finalitzat amb un (14-12) favorable els santcugatencs, però en el segon els visitants han sortit amb més intensitat i han aconseguit igualar el partit. No ha estat fins el minut 20 del segon temps quan el conjunt vermell-i-negre ha trencat el partit marxant de quatre gols, avantatge que ha mantingut i ampliat fins el (27-22) final.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javier Fernández, creu que partits com aquest serveixen per arribar als play off en òptimes condicions.

Javier Fernández

És important continuar amb la dinàmica positiva i donar minuts a tots. Volem arribar als play off en les millors condicions i estic content.

La següent jornada els santcugatencs tornen a jugar com a locals i reben el Fornells, equip de la part baixa de la taula.