El Club Voleibol Sant Cugat guanya la Superlliga femenina a la nostra ciutat


  • Comparteix:

Les santcugatenques amb la copa de campiones

Les santcugatenques amb la copa de campiones

L'equip del Club Voleibol Sant Cugat guanya la Superlliga júnior davant el Gran Canària (3-0) i finalitza invicte aquesta competició que s'ha disputat al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Les santcugatenques han guanyat tots els partits sense cedir cap set. Mira el reportatge a Cugat tv

L'equip juvenil del Club Voleibol Sant Cugat ha fet història guanyant la Superlliga júnior i demostrant el gran treball que s'està fent des del club santcugatenc en els darrers anys. Les de Rafa Ruiz han guanyat tots els partits sense cedir cap set i la final no ha estat una excepció. Les locals han sumat el primer set (25-16) amb un gran joc ofensiu. El segon ha estat el més igualat dels tres finalitzant (25-21) per a les locals. Finalment en el tercer i darret set, les locals s'han imposat (25-17) i s'han proclamat campiones de la Superlliga júnior. L'altre fet destacat és que Raquel Brun ha guanyat el trofeu com a millor jugadora del torneig.

L'entrenador del juvenil del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca el sentiment d'equip de les seves jugadores com a clau per la victòria.

Rafa Ruiz

Destacaría el joc d'equip i l'agressivitat de les meves jugadores. Han jugat col·lectivament i totes amb el mateix objectiu.




Un nou èxit pel club santcugatenc que demostra el bon treball que s'està duent a terme al club presidit per Miquel Martínez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.