Llorente (Coordinadora): 'Apel·lem al diàleg entre l'Ajuntament i la Unió Ciclista perquè millori l'actual situació'


  • Comparteix:

Llorente és presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Llorente és presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La presidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives, Lourdes Llorente, apel·la al diàleg entre l'Ajuntament i la Unió Ciclista Sant Cugat per a millorar les relacions després de la supensió de la Transcollserola. Llorente espera que la reunió d'aquest divendres entre el consistori i el club santcugatenc serveixi per desencallar l'actual situació.

La reunió d'aquest dimecres de la Coordinadora d'Entitats Esportives ha servit per parlar de la suspensió de la Transcollserola i el potserior trencament de relacions amb l'Ajuntament anunciat pel president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo. La presidenta de la Coordinadora, Lourdes Llorente, espera que s'arribi a una solució a través del diàleg.

Lourdes Llorente

Apel·lem al diàleg perquè la situació entre l'Ajuntament i la Unió Ciclista Sant Cugat millori.










Els altres dos temes que s'han tractat són la revisió dels criteris de subvenció i la valoració de les taules de treball del Consell Sectorial d'Esports. Llorente ha explicat que es farà una proposta de revisió dels criteris de subvenció, però de cara a l'any vinent. De les taules de treball del Consell Sectorial d'Esports, la presidenta de la plataforma ha dit que encara és aviat per fer una valoració, però que cal concretar més el objectius de cada taula. Llorente també ha confirmat que l'MC Sant Cugat de futbol sala s'ha convertit en nou membre de la Coordinadora d'Entitats Esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.