Dídac Salas lluita pel títol en salt de perxa al Campionat de Catalunya en Pista Coberta


  • Comparteix:

Dídac Salas, perxista del FC Barcelona / Font: Fcbarcelona.cat

Dídac Salas, perxista del FC Barcelona / Font: Fcbarcelona.cat

El santcugatenc Dídac Salas opta aquest diumenge al títol en la disciplina de salt de perxa al 40è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta que es disputa a Sabadell. Eloi Rovira, en llançament de pes, és l'altre representant santcugatenc del FC Barcelona, mentre que el Club Muntanyenc Sant Cugat hi participarà amb quatre atletes en cinc proves.

Salas tindrà com a principal competidor el perxista Noel del Cerro, de l'Agrupació Atlètica Catalunya. La prova es disputarà a un quart de dotze del matí. Eloi Rovira competirà a la tarda, en una disciplina de llançament de pes que donarà el tret de sortida quan faltin deu minuts per a les sis.

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat que seran a la cita són Jael Bestué, que disputarà les proves de 60 i 200 metres, Carla Morral, que ho farà a la de 800 metres, Lucía López, que competirà en salt d'alçada i Dani Toro, que estarà present al triple salt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.