Tot perfecte.....excepte el gos!


  • Comparteix:

Més de 200 atletes participen a la cursa dels Medijocs, organitzada pel col·legi de Metges de Catalunya. Manuel Tornero ha estat el guanyador de la cursa general mentre que Esperanza Zuriguel s'ha imposat a la categoria femenina.

Per tercer any consecutiu, el Parc de la Pollancreda de Sant Cugat acull la cursa atlètica dels Medijocs, la competició que organitza el Col·legi de Metges de Catalunya. Any rere any, la prova es consolida i augmenta el nombre de participants. Enguany la xifra ha arribat fins els 200, un nombre que des de l'organització han titllat d'èxit.

La cursa s'ha iniciat a un bon ritme i des del primer quilòmetre un grup d'atletes s'ha avançat i s'ha mantingut al capdevant de la carrera. Aquest primer grup, precisament, ha estat el protagonista de l'únic incident de la cursa. Un gos descontrolat ha irromput enmig de la competició i ha atacat alguns dels corredors. Afortunadament, tot ha quedat en una anècdota i ningú ha patit cap ferida ni s'ha vist obligat a abandonar la cursa. El corredor Nacho Martín, que ha finalitzat la cursa entre els vint primers, comenta com ha viscut l'incident des de les primeres files del segon grup d'atletes.

Nacho Martín



L'atleta de l'equip Domingo Catalan, Manuel Tornero, ha estat el guanyador de la cursa. Pel que fa a la categoria de metges, Julio Navas s'ha endut la competició i ha fet una valoració molt positiva de la tercera edició dels Medijocs.

Julio Navas

ha estat molt bé, és bònic que aquesta cursa tingui tant bona acollida a Sant Cugat


A la categoria femenina, Esperanza Zuriguel ha estat la guanyadora.

Després de l'èxit de l'organització de la cursa atlètica dels tercers Medijocs, de ben segur que Sant Cugat seguirà acollint aquesta prova. A més, la ciutat també acull el campionat de futbol 11 per a metges que té lloc al CAR entre el 19 d'abril i el 12 de maig.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.