Jaume Leiva i Omar Ougzfi, principal reclam de la 19a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat


  • Comparteix:

La 19a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat tindrà com a principal atractiu la participació de dos dels seus campions, Omar Ougzfi i Jaume Leiva. Aquest divendres s'ha presentat una cita que es correrà el 31 de desembre pels carrers de la ciutat per vuitè any consecutiu i que organitzen l'Ajuntament de Sant Cugat i el Club Atlètic Barcelonès. Les inscripcions es poden dur a terme fins al 28 de desembre a un formulari web o de manera presencial a les oficines de l'OMET i a la botiga Running Vallès.

Sant Cugat tancarà l'any com ho cada any fa quasi bé una dècada: amb una de les principals cites atlètiques de l'any, una Sant Silvestre que mantindrà el recorregut de l'edició passada, en què van córrer 1.910 atletes dels prop de 2.500 inscrits. Jaume Leiva, campió dues vegades, provarà d'igualar els tres triomfs d'Omar Ougzfi, l'altre gran candidat i vigent campió després d'un final polèmic en l'edició del 2017.

La sortida serà de nou a la plaça Victòria dels Àngels, a dos quarts de sis de la tarda, i el punt d'arribada serà també el mateix: la Rambla del Celler. Tot plegat, amb un recorregut de 10 quilòmetres que resseguirà els punts més emblemàtics de la ciutat, com el Monestir. Per escalfar motors, s'organitzarà la Fira del Corredor, on es farà la recollida de dorsals, material i xips. La fira estarà situada al pav 3 el dissabte 30 de desembre, de tres de la tarda a vuit del vespre, i el mateix dia de la cursa, des de les deu fins dos quarts de cinc.

La presentació de la cursa, duta a terme aquest divendres a la sala de plens de l'ajuntament, ha estat presidida per Domingo López, organitzador de la competició, que ha tornat a remarcar la bona relació entre Sant Cugat i la Sant Silvestre.

Domingo López

L'Ajuntament ens va obrir els braços fa vuit anys. Han estat uns llogaters molt amables, i nosaltres hem estat uns inquilins que hem procurat tenir aquesta actitud.


El vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Curtina, ha ressaltat la importància de la cursa santcugatenca en el circuit català.

Joan Cutrina

Des de la Federació és molt interessant, perquè és una de les curses més antigues que es fan. Hi ha hagut el gran encert de venir a Sant Cugat.


A més de López i Curtina també han assistit a la presentació Jaume Leiva, doble campió de la Sant Silvestre, Joana Barbany, tinenta d'alcalde de Promoció Econòmica, Innovació i Govern Obert, i representants d'alguns dels patrocinadors: Manel Herencia, gerent d'Autos Vilarasau, i Daniel González, gestor de comercial de Coca-Cola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.