Alguns dels atletes del Muntanyenc opten a participar al Català i a l'Estatal


  • Comparteix:

Les atletes infantils del Club Muntanyenc Sant Cugat, Carmen Ortiz, Paula Martínez i Gemma Pastrana aconsegueixen classificar-se pel campionat de catalunya en les seves diferents disciplines. Les santcugatenques assoleixen la mínima pel català en un control disputat a l'Hospitalet.

En aquesta competició decisiva de cara a la presència en els Campionats de Catalunya i Espanya el conjunt santcugatenc ha aconseguit 10 pòdiums.
Els resultats han estat molt positius. Pel que fa al conjunt aleví femení, Maria Abadal, primera i Marta Sánchez,tercera en 60 metres tanques. En categoria masculina, Dario Siderol, primer en 60 metres tanques i també segon en salt d'alçada juntament amb Roger Sunyer, segon tan en 60 metres tanques com en salt d'alçada, han estat els grans triomfadors del control de l'Hospitalet.

Pel que fa al conjunt infantil femení: Carmen Ortiz, primera en 60 metres tanques, Gemma Pastrana, tercera en la mateixa prova i Paula Martínez, primera en salt d'alçada i segona en llançament de pes disputaran el Campionat de Catalunya a Vilafranca el 21 de gener.

Susana Regüela, coordinadora de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, analitza els resultats aconseguits al control de l'Hospitalet.

Susana Regüela

Alguns dels atletes santcugatencs han aconseguit la mínima per poder competir en els Campionats de Catalunya i d'Espanya d'atletisme.


Èxit, per tant, d'alguns dels atletes santcugatencs del Muntanyenc, que podrien competir als Campionats de Catalunya i Espanya al proper any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.