Aleix Gonzàlez i Maria Abadal nous campions de Catalunya


  • Comparteix:

Els atletes del Club Muntanyenc Sant Cugat, Aleix Gonzàlez i Maria Abadal, queden campions de Catalunya a la categorai cadet i infantil respectivament. Gonzàlez queda primer a la prova dels 600 metres llisos i Abadal als 60 metres tanques. Desl 17 atletes santcugatencs que participen al català, 8 aconsegueixen fer podi.

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat continua sumant èxits. El Campionat de Catalunya no ha estat una excepció. Aleix Gonzàlez i Maria Abadal, campions, Jan Porta, sotscampió, i Guillem de No, Javier Lopez, Jan Porta, Marta Sànchez i Dario Sirerol, tercers, són els set podis de l'entitat local. 17 atletes han participat al catlà i els resultats han estat molt positius segons explica Susana Reguela, coordinadora de la secció d'atletisme.

Susana Reguela

No només s'ha de destacar els campions sinó els que han fet podi


La temporada encara no ha acabat pels atletes del Muntanyenc. Arnau Martínez, Daniel Grandaos i Aleix Gonzàlez disputaran un control l'1 de juliol per aconseguir la mínima del Campionat d'Espanya. Reguela explica les possibilitats d'anar a l'estatal.

Susana Reguela

Si la cursa és ràpida pot afavorir als nostres atletes


De moment, el Club Muntanyenc ha sumat set podis al català i espera poder classificar a tres atletes per l'estatal. Un final de temporada que acaba amb bona nota pels nostres atletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.