La santcugatenca Emma Requeno sotscampiona de Catalunya

L'atleta santcugatenca Emma Requeno ha quedat sostcampiona de Catalunya juvenil als 60 metres tanques. Requeno es va penjar la medalla de plata amb un registre de 9 segons i 45 centèssimes.

La santcugatenca Emma Requeno, l'atleta de la Joventut Atlètica Sabadell, ha aconseguit la medalla de plata al Campionat de Catalunya juvenil de pista coberta celebrat a Vilafranca. Requeno, que debuta enguany a la categoria juvenil, no tenia opcions d'entrar a la final, però a les semifinals va donar la sorpresa sent la segons de la seva sèrie. A la final també va seguir amb la progressió finalitzant segona i per tant medalla de plata. El registre molt positiu amb 9 segons i 45 centèssimes a la prova dels 60 metres tanques.