Nou rècord de participació a la cursa popular de La Floresta


  • Comparteix:

El corredor de l'Areca Sport Jaume Leiva s'imposa en la 24 edició de la cursa pouplar de la Floresta amb un temps de gairebé 16 minuts. El florestà, Philip Meyer, s'endu el premi de primer local en una prova amb rècord de participació.

En aquesta 24ena edició s'ha registrat nou rècord de particiàció amb els 249 corredors que van prendre la sortida.
L'anterior en va tenir 160. Per tant, tot un éxit. La clau ha estat internet, que com explica Xavier Sans, de la comissió organitzadora, ha permès la inscripció de molts més clubs i corredors independents, habituats a aquestes curses.


Xavier Sans

Internet ens ha fet augmentar la participació. Per a nosaltres millor.



Tot i l'elevat nombre de participants hi ha hagut alguna baixa notable, com la d'Oriol Cascalló, guanyador de 5 edicions consecutives. Entre les cares conegudes, la del periodista esportiu de TV3 Xavier Bonastre. Però sens dubte, el nom d'aquest any ha estat el de Jaume Leiva, guanyador de la cursa. L'atleta de l'Areca Sport ha invertit un temps de gairebé 16 minuts (15:59) en un circuit de quasi 5 quilòmetres (4,900).
Un altre dels noms destacats ha estat el del guanyador local que ha anat a mans del florestà Philip Meyer, amb un temps de 17:53.

El de diumenge passat ha estat un excel·lent assaig per a la pròxima edició d'aquesta prova atlètica que arribarà a les 25 edicions. Xavier Sans explica que molts dels canvis d'aquest any obeeixen a una prova cara l'any vinent.



Xavier Sans

Enguany hem fet una prova cara al 25è aniversari de la cursa, buscant un lloc amb més espai que permet més serveis.



L'assaig va sortir molt bé i el nou emplaçament de la sortida i l'arribada a les pistes de Can LLobet ha estat ben acollit entre els participants.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.