Bon paper de les escoles santcugatenques a la Jean Bouin


  • Comparteix:

L'atleta de l'escola Àgora, Oriol Casasayas, finalitza tercer a la categoria benjamí i assoleix d'aquesta manera la millor actuació d'un santcugatenc a la Jean Bouin. L'escola Viaró continua sent l'escola que més participants aporta a la cursa.

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Barcelona la 84ena edició de la Jean Bouin, una de les curses atlètiques més prestigioses del panorama estatal. Un bon nombre d'escoles santcugatenques van participar-hi i els resultats van ser força satisfactoris. El bon paper dels santcugatencs es veu reflectit en resultats com ara el tercer lloc de Oriol Casasayas, de l'escola Àgora, en categoria benjamí masculí i el sisè lloc de Javier Agustí, del Viaró, a la mateixa categoria. Àngela Gutiérrez, del CEIP Joan Maragall va ser la santcugatenca que va arribar més amunt, aconseguint un catorzè lloc en categoria aleví.

Albert Gil és un dels entrenadors d'atletisme de l'escola Àgora, una de les grans triomfadores de la cursa barcelonina. L'encarregat de preparar els nens per a la cursa considera que les claus per rendir a un bon nivell són viure l'atletisme amb entusiasme i fugir de tota pressió. Aquesta és la seva filosofia.

Albert Gil

La nostra filosofia és competir amb entusiasme i sense pressió


L'atletisme és un esport minoritari a les escoles catalanes on d'altres com el futbol o el bàsquet monopolitzen l'activitat dels més joves. Quins són els motius pels quals aquestes escoles santcugatenques tenen un nivell tan alt d'atletisme? Com preparen les curses?Així ho explica l'entrenador de l'escola Àgora.

Albert Gil

Preparem amb els nens les distàncies de la cursa i els ensenyem el funcionament


És una incognita saber quin futur espera a aquests joves amants de l'atletisme. Segons Gil, de moment els auguris són prometedors.

Albert Gil

Tenim nens que en un futur poden arrivar lluny en el món de l'atletisme


Tot un èxit, sens dubte, per l'esport santcugatenc, no només a la classificació sinó també de participació, l'escola Viaró va ser, un cop més, la que va aportar més participants amb més de 200 nens.

Esperem que el temps doni la raó a l'entrenador de l'Àgora i que en les properes edicions d'aquesta prestigiosa cursa gaudim de resultats tan positius com els que hem viscut enguany i qui sap si ben aviat tindrem a Sant Cugat veritables figures de l'atletisme.













  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.