X Cros Ciutat de Sant Cugat, qualitat i quantitat!


  • Comparteix:

El Cros Ciutat de Sant Cugat arriba a la desena edició amb novetats en el disseny i les distàncies del circuit. L'organització preveu una alta participació en una prova atlètica que aplegarà unes 5.000 persones al Parc de la Pollancreda.

Milers d'escolars participaran diumenge 16 de novembre en una nova edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, organitzat per l'Ajuntament a través de l'OMET amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc.

Enguany, el patrocini és primordial perquè com reconeix el regidor d'Esport, Xavier Amador, la crisi també els ha afectat i agraeix especialment l'aportació tant de Leonelli com de Team Partners.

Xavier Amador

Ens ha costat molt, però la intervenció de Leonelli i Team Partners ens ha permès fer la prova.


Leonelli, present les nou anteriors edicions i l'empresa de gestió esportiva Team Partners, fan una aportació important al pressupost de la prova valorat en 24 mil €, 14 dels quals els aporta l'Ajuntament. A això cal sumar l' augment de col·laboradors sensibilitzats pel desè aniversari.

En l'àmbit estrictament tècnic la cursa presenta novetats importants amb la modificació de distàncies -s'han reduït alguns metres- i el redisseny del circuit com explica Xavier Requeno, gerent de Team Partners.


Xavier Requeno

Hem modificat distàncies amb l'objectiu d'incloure i no excloure per condicions esportives.



L'evolució qualitativa i quantitativa d'aquest cros al llarg de nou anys l'ha portar a destacar com un dels millors com reconeix Oswaldo Romero, membre del Club Muntanyenc Sant Cugat.



Oswaldo Romero

Aquest cros ha passat a ser una festa esportiva.



Les inscripcions ja es poden fer a través del centres d'ensenyament o bé directament a l'OMET. La data màxima d'inscripció és el dijous 13 de novembre. No es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa. La jornada començarà a les 9 del matí. Per a més informació podeu clicar www.teampartners.net.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.