Torna la Milla de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Milla de Valldoreix

Imatge d'arxiu de la Milla de Valldoreix

La 10a Milla de Valldoreix arriba diumenge amb la novetat que els juvenils, júniors, sèniors i veterans que competeixen en categoria absoluta podran optar als premis en metàl·lic, a diferència d'anteriors edicions, quan només ho feien els sèniors. La cursa s'iniciarà a dos quarts d'onze del matí davant del Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix.

Feia dos anys que la cursa valldoreixenca no es disputava, ja que en el 2009 no es va trobar una data adient per aquest esdeveniment. Però enguany la popular Milla de Valldoreix torna amb aires renovats. Si en anteriors edicions només optava al premi en metàl·lic la categoria sènior, en aquesta els juvenils, júniors i veterans podran optar als 90, 45 i 25 euros que s'atorguen al primer, segon i tercer classificat.

Tot i dir-se la Milla de Valldoreix, no totes les categories recorreran aquesta distància. Els més petits, prebenjamins i benjamins, donaran una volta al circuit fent 500 metres. Alevins i infantils faran dues voltes i des de cadets fins a veterans recorreran la distància d'una milla (1.609 metres).

L'organitzador de la Milla de Valldoreix, Àngel Garcia, està molt content per tornar a organitzar, conjuntament amb l'EMD de Valldoreix, una cursa que fa dues edicions va comptar amb 160 participants.

Àngel Garcia

Tenim moltes ganes que surti bé. Aquest any des de juvenils fins a veterans opten al premi en metàl·lic.




Les inscripcions es poden fer fins a les deu del matí del mateix dia de la cursa i a la botiga del Running Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.