Sis medalles, un rècord de Catalunya i la millor puntuació per clubs


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'equip de relleus

Imatge d'arxiu de l'equip de relleus

El responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Oswaldo Romero, s'ha mostrat orgullós per l'actuació dels atletes del club al Campionat de Catalunya Infantil de Pista Coberta d'aquest cap de setmana, on han sumat la millor puntuació. Els santcugatencs han aconseguit sis medalles i un rècord de Catalunya, aconseguit per Laia González als 600 metres i que Romero ha qualificat de cirereta del pastís.

Laia González ha estat campiona i ha fet el rècord de Catalunya als 600 metres amb un temps d'un minut, 45 segons i 17 centèsimes. Berhane Dalmau ha estat subcampiona als 60 metres tanques, Ruth César, plata als 60 metres tanques i l'equip de relleus ha estat subcampió als 4x200 metres.

En categoria masculina, Ramon Adàlia s'ha proclamat campió de triple salt i Enrico Rissi tercer.

El responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Oswaldo Romero, creu que es tracta d'una actuació brillant dels seus corredors.

Oswaldo Romero

Seguim mantenint el nivell en un esports en què cada vegada hi ha més qualitat. Podem estar molt content del treball que hem fet.




Amb aquestes sis medalles, el Club Muntanyenc ha obtingut la millor puntuació per clubs del Campionat de Catalunya Infantil en Pista Coberta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.