El Campionat de Catalunya de 'Jugant a l'atletisme', a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Joan Maragall és un dels favorits per guanyar el Campionat de Catalunya d'atletisme

El Joan Maragall és un dels favorits per guanyar el Campionat de Catalunya d'atletisme

Sant Cugat acull per primer cop la final de la 7a edició del Campionat de Catalunya 'Jugant a l'atletisme'. Els primers classificats de cada categoria representaran Catalunya al campionat estatal del mes de maig. La competició, dirigida a nens de 1r a 6è de primària, es disputarà aquest diumenge al pavelló de voleibol de Valldoreix a Sant Cugat.

Des de la segona edició d'aquest torneig sempre hi hagut una escola de la nostra ciutat que ha estat campiona com a mínim en una de les categories. En els darrers tres anys, dues escoles santcugatenques, Joan Maragall i Pins del Vallès, han estat les campiones en categoria femenina i masculina. Les escoles que participen són el Maragall, el Pins del Vallès i el Santa Pau de Tarragona. El coordinador de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, Oswaldo Romero, explica el motiu pel qual moltes escoles no hi participaran.

Oswaldo Romero

Molts no participen perquè han vist les marques de les escoles de Sant Cugat. L'Igualada no vol fer un trajecte tant llarg.



Equips formats per cinc atletes masculins i femenins realitzaran un total de set proves, cinc individuals i dues en equip. Els participants realitzaran una prova de 10x10, llançament de jabalot, doble salt de llargada, llançament de pilota, salt lateral, relleus llisos i relleus amb tanques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.