La primera lliga d'atletisme escolar, tot un èxit


  • Comparteix:

Una 80a de nens i nenes han participat, aquest dissabte al matí, a la quarta i última jornada de la primera lliga escolar d'atletisme organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). El responsable del programa esportiu en edat escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, s'ha mostrat molt satisfet per la resposta que les diverses escoles santcugatenques han donat en aquesta primera edició.

La lliga constava de quatre jornades i aquest dissabte ha tingut lloc l'última a l'Escola Joan Maragall. Els participants s'han agrupat en dues categories: benjamí, que són alumnes de segon i tercer de primària i aleví, de quart a sisè.
Durant les competicions, els nens i nenes han realitzat set proves relacionades amb la velocitat, el llançament, el salt i els relleus, amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de punts possibles per la classificació general.
El responsable programa esportiu en edat escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, analitza a Cugat.cat com ha anat la primera edició de la lliga escolar d'atletisme.

Jordi Moncusí

Estem molt satisfets ja que és un esport individual. Ens faltava el compromís de tenir una competició. Així hem aconseguit que aquests nens es motivin més.


L'OMET donarà a conèixer els resultats de la lliga dilluns a través de la seva pàgina web: www.teampartners.net. L'entrega de premis tindrà lloc el proper 27 de maig, coincidint amb la festa de cloenda dels jocs esportius en edat escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.