Cinc atletes del Muntanyenc obtenen la mínima per participar a l'Estatal d'atletisme


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Cora Salas

Imatge d'arxiu de Cora Salas

Les atletes cadets del Club Muntanyenc Sant Cugat Ruth César i Laia González i el també cadet Óscar Rico obtenen la marca mínima al Campionat Territorial i seran al Campionat d'Espanya. També hi seran les juvenils Maria Abadal i Cora Salas, que ja havien obtingut la mínima per a l'Estatal i que han acabat tercera i segona respectivament en aquest torneig.

Bons resultats els que han aconseguit els atletes del Muntanyenc en el Campionat Territorial que s'ha celebrat al Camp Municipal d'Esports d'Ascó. I és que fins a cinc representants de l'entitat santcugatenca seran presents en el Campionat d'Espanya. En categoria cadet, Ruth César va aconseguir una marca de 15 segons i 79 centèsimes en els 100 metres tanques, mentre que Laia González va fer un temps de 16 segons. En masculí, Óscar Rico va obtenir un temps de 15 segons i 42 centèsimes també als 100 metres tanques.

En categoria juvenil, Maria Abadal va fer una marca de 14 segons i 49 centèsimes en els 100 metres tanques mentre que Cora Salas va obtenir un temps de 12 segons i 69 centèsimes en els 100 metres llisos. Aquestes dues atletes, però, van participar al Campionat Territorial ja amb la marca mínima per al Campionat d'Espanya al sarró.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.