Obertes les inscripcions per córrer la 29a Cursa Popular la Floresta


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Centre Excursionista Independent ha obert el període d'inscripcions per aquells que vulguin participar en la 29a edició de la Cursa Popular la Floresta. Des de l'entitat s'espera que en aquesta edició hi hagi uns 400 participants que facin els 8 quilòmetres de recorregut. Respecte l'any anterior, no es passarà per la trialera i en canvi s'ha ampliat el circuit per pista. Aquells que es vulguin inscriure ho poden fer fins el 19 de juliol al web de l'entitat.

Arriba un clàssic de la Floresta, la Cursa Popular, que enguany celebrarà la seva 29a edició, que es correrà per als carrers florestants el 22 de juliol i on s'espera uns 400 participants. Com l'any passat el circuit serà de 8 quilòmetres, tot i que hi haurà més traçat de pista que no pas de bosc. Respecte l'edició anterior, aquest any s'ha substituït la zona trialera per pista. Aquells que vulguin participar ja poden inscriure's fins el 19 de juliol. Els que disposin del xip groc, la inscripció els sortirà per 10 euros, els que no el tinguin hauran de pagar 15 i aquells que vulguin comprar el xip hauran d'abonar 20 euros. Per als més petits, la inscripció és de 5 euros.

El director de la cursa, Xavier Sans, espera repetir l'èxit de les últimes edicions.

Xavier Sans

Esperem repetir la participació dels últims anys i que duri per la 30a edició que encara serà més sonada.



La 29a edició de la Cursa Popular de la Floresta tindrà lloc el 22 de juliol i les inscripcions estan obertes fins el 19 de juliol, amb un límit de 400 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.