La 4a Cursa del DIR a Sant Cugat acollirà més de 2.000 participants


  • Comparteix:

La 4a Cursa del DiR comptarà enguany amb més de 2.000 participants. A l'acte de presentació, dut a terme a la sala de plens de l'Ajuntament, hi han assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president del DiR Sant Cugat, Jordi Canela, i el responsable de relacions externes del DiR, Marc Casanovas. Esportistes de renom com Gemma Mengual, Abderrahman Ait Khamouch o Juan Manuel Álvarez participaran a la cursa. La competició, que tindrà dos itineraris, un de cinc i un de 10 quilòmetres, es disputarà pels carrers de la ciutat aquest diumenge a partir de les nou del matí.

Tot a punt per a la 4a Cursa del DiR a Sant Cugat. L'esdeveniment ha estat presentat per part del màxim responsable del DiR Sant Cugat, Jordi Canela, el responsable de relacions externes del DiR, Marc Casanovas, i el regidor d'Esports, Xavier Tizón. La 4a edició de la Cursa del DiR comptarà amb més de 2.000 participants que podran triar entre dos d'itineraris, el primer, de cinc quilòmetres, i el segon, de 10. Els dos possibles recorreguts passaran per les zones més conegudes de Sant Cugat com el Monestir, la plaça de la Vila i el casc antic. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha explicat la bona entesa entre el DiR i el consistori.

Xavier Tizón

Destaquem dues vessants, la part esportiva, on s'emfatitzen els valors esportius, i s'agraeix també poder col·laborar amb empreses que s'instal·len a la nostra ciutat.



Com ha avançat Tizón, a falta d'uns serrells, DiR i l'Ajuntament seguiran organitzant la cursa quatre anys més. El president del DiR Sant Cugat, Jordi Canela, ha valorat les ajudes de l'Ajuntament de cara a l'organització de la cursa.

Jordi Canela

De cara a l'estiu, la gent té ganes de sortir a córrer, i nosaltres volem participar d'aquesta situació i promoure l'esport. Estem molt agraïts del suport de l'Ajuntament i la gent de Sant Cugat.



A la cita de diumenge no només hi correran atletes populars. Personatges reconeguts de l'esport mundial com l'exnedadora Gemma Mengual, l'altleta Abderrahman Ait Khamouch o l'ultraman Josef Ajram correran la distància establerta. Mengual ha fet una crida a la participació.

Gemma Mengual

Serà una cursa molt divertida, serem molta gent amb ganes de córrer. Sant Cugat és una mentalitat esportiva.



La 4a Cursa del DiR Sant Cugat es disputarà aquest diumenge a les nou del matí. La sortida dels dos itineraris serà al carrer de Cèsar Martinell i l'arribada serà a la plaça de la Vila. La cursa introduirà la novetat de Zumtri, una tecnologia que permet visualitzar la dinàmica de resultats del corredor en tot moment durant la cursa. Les inscripcions es tancaran aquest dijous i únicament es poden fer al web del DiR. Cugat.cat és mitjà oficial de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.