La metgessa del CAR Montse Bellver, a la Mitja pensant en la Marató de Nova York


  • Comparteix:

Montse Bellver, la primera per l'esquerra, en una de les curses que ha participat

Montse Bellver, la primera per l'esquerra, en una de les curses que ha participat

La metgessa especialista en Medicina Esportiva del CAR de Sant Cugat Montse Bellver també serà una de les participants a la Mitja Marató d'aquest diumenge. Bellver prendrà part en la prova santcugatenca amb la mirada posada en la Marató de Nova York, on pretèn participar per primera vegada aquest any.

ESCOLTA-HO

Molts són els motius que porten a les persones a participar en curses de l'exigència d'una Mitja Marató. Alguns còrren per repte personal, d'altres per fer una mica d'esport i d'altres com la metge especialista en Medicina Esportiva del CAR Montse Bellver perquè creu que l'atletisme li aporta beneficis en el seu dia a dia i li fa sentir bé. Bellver va començar amb l'atletisme fa dos anys i des d'aleshores la Mitja Marató és una cita obligada en el seu calendari.

Montse Bellver

No la vaig fer sencera perquè no estava preparada, però vaig còrrer 15 quilòmetres i des d'aleshores és per a mi molt especial.


Bellver es posa fites i la propera és la participació a la Marató de Nova York. Però com a metge especialista en Medicina Esportiva del CAR dóna una sèrie de consells per tal d'arribar en òptimes condiciones a la prova i recomana la ingesta de carbohidrats els dies previs a la cursa. El mateix dia de la Mitja Marató creu que l'adient és fer un esmorzar dues o tres hores abans.

Montse Bellver

Omplir els dipòsits musculars d'aliments rics en carbohidrats d'absorció lenta, és a dir pasta, arròs.. I el mateix dia de la cursa fer un esmorzar dues o tres hores abans.


L'esmorzar hauria d'estar compost de cereals, peces de fruita, alguna torrada i un cafè amb llet. També és important després de la cursa beure líquids i sobretot molta glucosa.

Montse Bellver participarà a la prova i ho farà acompanyada d'un grup de gairebé 30 persones, entre amics, companys de professió i família.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.