Abdel Ait, desqualificat en la prova de Marató en modalitat T46


  • Comparteix:

Abdel Ait no s'ha pogut treure l'espina dels Jocs i ha tornat a ser segon / Font: Paralimpicos.es

Abdel Ait no s'ha pogut treure l'espina dels Jocs i ha tornat a ser segon / Font: Paralimpicos.es

L'atleta paralímpic resident a Sant Cugat Abdel Ait queda desqualificat de la Marató en modalitat T 46, prova del Campionat del Món d'Atletisme Paralímpic, per una irregularitat en l'avituallament. Ait havia conclòs la prova com a segon classificat, però el jurat d'apel·lació s'ha reunit i ha decidit no concedir la plata a l'atleta paralímpic. L'italià Alessandro di Lello s'ha endut l'or després d'escapar-se a 12 quilòmetres per al final de la cursa.

Abdel Ait es volia treure el mal gust de boca dels Jocs Paralímpics, en què va obtenir una plata molt amarga, i per fer-ho s'havia erigit com un dels favorits al Mundial. Però de nou s'ha quedat sense l'or i, en aquest cas, sense podi ni medalla. Després de creuar la línia de meta com el segon més ràpid, Ait tenia la plata a la butxaca, però un avituallament d'aigua fora de les zones establertes ha fet que el jurat d'apel·lació acabés desqualificant el fondista resident a Sant Cugat, malgrat que el director de la carrera ha accpetat la defensa en un principi.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.