Mataró, SESE, Vic i Montgat, rivals de la UESC per un lloc a Preferent júnior


  • Comparteix:

Alguns jugadors del cadet 1 de la UESC del curs 2013-14 formaran part d'aquest júnior / Font: Uesc.cat

Alguns jugadors del cadet 1 de la UESC del curs 2013-14 formaran part d'aquest júnior / Font: Uesc.cat

El júnior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de bàsquet es disputarà un lloc a Preferent amb Mataró, SESE, Vic i Montgat. L'equip que entrena Manel Blanco jugarà la lligueta en una pista neutral durant l'últim cap de setmana d'agost. La plantilla estarà formada en bona part per l'equip cadet que va jugar el Campionat d'Espanya aquest mateix any, juntament amb quatre jugadors júniors.

En un grup en què hi ha equips de molt nivell, els santcugatencs arriben amb l'objectiu de donar la sorpresa i d'aprofitar l'embranzida dels joves jugadors que pugen de l'equip cadet. El rival més dur serà el Mataró, però tant el SESE com el Montgat tenen jugadors amb experiència a cadet Preferent i buscaran també l'única plaça en joc per ascendir.

L'entrenador de la UESC, Manel Blanco, assegura que, tot i el nivell dels rivals, disputaran la competició amb la il·lusió de classificar-se.

Manel Blanco

No sortim com a favorits, però aquest fet ens pot permetre treure més caràcter i més ganes i afrontar els partits amb més tensió.


Les fases es disputaran a partir del dimecres 27 d'agost fins al diumenge 31 i la UESC haurà de disputar un matx en pista neutral contra cadascun dels equips del grup. Quatre dels partits que no tinguin presència de la UESC es jugaran al pav 1 de la Rambla del Celler, ja que cada equip cedeix la seva instal·lació perquè es juguin els altres partits del grup.

El júnior de la UESC començarà els entrenaments per a preparar el torneig el dilluns 18 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.