El CB Ribes s'imposa a un Qbasket SC que suma la tercera derrota seguida


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat femení perd a casa contra el Club Bàsquet Ribes (52-57) a la 6a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Amb aquesta derrota el conjunt santcugatenc ja en suma quatre en les sis jornades disputades i encaixa la tercera ensopegada consecutiva.

El partit ha començat amb un ritme molt baix i travat, i el rendiment de tots dos equips ha estat molt igualat desde l'inici. Al segon quart el Ribes ha agafat una diferència que ha rondat els sis punts i que ja no ha deixat anar. Aquesta distància s'ha mantingut durant quasi tot el partit gràcies als problemes que tenia el Qbasket en el control del rebot, en les transicions ofensives de les visitants i en la seva defensa zonal, que en moltes ocasions ha ofegat l'atac de les de Jaume Rovira.

A la segona meitat la dinàmica s'ha mantingut i, malgrat que el matx s'ha obert i el joc ha estat més àgil, el Qbasket no ha pogut remuntar la distància. El tècnic de l'equip, Jaume Rovira, ressalta la poca consistència del seu equip com a causa de la derrota.

Jaume Rovira

Estem permetent masses segons i terceres opcions, sé que si en un partit no s'arriba a 60 punts és molt difícil guanyar.


Aquesta és la tercera derrota seguida de les de Rovira, que la setmana que ve visita la pista del Draft Gramenet B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.