La UE Sant Cugat vol fer pagar els plats trencats al líder, el Roser


  • Comparteix:

La UESC espera fer valer el factor del pav 1 per tornar al camí del triomf

La UESC espera fer valer el factor del pav 1 per tornar al camí del triomf

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina se cita amb el líder del grup 2 de Primera Catalana, el Roser, per dur a terme una reacció necessària després de tres derrotes consecutives. Les de Germán Simón reben al pav 1 l'equip barceloní dissabte a un quart de vuit de la tarda. Les vermell-i-negres esperen repetir la gesta protagonitzada contra el Tordera, al qual van derrotar quan ocupava el primer lloc.

La Unió Esportiva Sant Cugat arriba al terç de competició en el moment més gris del curs, amb tres ensopegades seguides a les esquenes i ocupant la primera plaça que les abocaria a promocionar per no descendir. L'exigent fita d'aquest dissabte les enfronta a un Roser que la setmana passada va refer-se de la primera derrota del curs, que van encaixar fa dues jornades a la pista del Premià.

Agressives en defensa i amb una línia exterior de gran qualitat, les barcelonines visitaran un equip que ja sap el que és vèncer el líder: la UESC va protagonitzar la sorpresa de la jornada 6, quan va derrotar a domicili el Tordera, fins llavors el millor equip de la categoria. Ara bé, des de llavors les santcugatenques han perdut pistonada i han acumulat tres derrotes, dues d'elles contra equips que són per sota a la classificació.

El tècnic de l'equip, Germán Simón, ressalta la motivació de trobar la reacció contra el líder.

Germán Simón

Portem una dinàmica que no és la més adient, però què millor que enfrontar-te al líder i a casa per intentar treure el partit. No és una cosa que sigui nova, ja vam guanyar un dels líders.


Simón podrà comptar amb totes les seves jugadores per al partit de dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.