El Qbasket Sant Cugat acomiada el 2014 contra un rival directe, el Martinenc


  • Comparteix:

El Qbasket Sant Cugat vol acomiadar l'any amb un somriure

El Qbasket Sant Cugat vol acomiadar l'any amb un somriure

El Qbasket Sant Cugat diu adéu al 2014 amb un enfrontament directe per la sisena plaça al grup 3 de Segona Catalana. Els santcugatencs visitaran dissabte a les sis de la tarda la pista d'un Martinenc en forma. Els d'Ernest Santana són setens, a un partit dels barcelonins, i en cas de guanyar tancaran un meritori tram inicial de temporada després que el curs passat ascendissin de Tercera Catalana.

El Qbasket pot marxar de vacances mantenint les bones sensacions d'aquest tram inicial de temporada en el seu debut a Segona Catalana. Malgrat ser un nouvingut a la categoria i renovar tant la plantilla com el cos tècnic, l'equip ha sabut adaptar-se ràpid a les noves circumstàncies i es troba en una situació còmoda. Els blau cel són fora de la zona de promoció de descens i acumulen tantes victòries com derrotes, sis.

Per acabar l'any, se les veuran amb un equip, el Martinenc, que arriba en un gran moment de forma després d'acumular quatre victòries consecutives. L'última va ser assolida amb contundència a la pista de la UE Claret (55-91).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.