El Qbasket Sant Cugat masculí guanya plàcidament davant el Caldes

El Qbasket Sant Cugat masculí s'imposa còmodament contra el Caldes (77 -59) en el partit disputat a la 20a jornada del grup 3 de Segona Catalana. Amb aquesta victòria els santcugatencs es refan de la derrota que van patir la jornada anterior contra els líders i demostren la seva solidesa.

Victòria molt treballada per part del Qbasket Sant Cugat. L'equip ha tingut complicacions en el primer quart, el joc ràpid dels visitants que ofegava les oportunitats i la imprecisió dels llançaments no ha permès als locals guanyar distància en el marcador. Això ha estat fins el final del primer quart, que ha acabat amb un sol punt de diferència.

El segon quart ha estat marcat pels nombrosos contactes per part de tots dos equips i el major domini dels santcugatencs, que gràcies a la bona captura dels rebots i el canvi de tàctica ha arribat al final del segon quart avançat en el marcador (45 - 33).

El domi del tercer quart ha estat per als locals, que malgrat alguns errors en atac ha augmentat la distància i l'ha acabat amb una diferència de 14 punts. Aquesta dinàmica s'ha mantingut a l'últim quart amb un joc més ràpid i intens. Semblava que tot li sortia bé al Qbasket i ha acabat el partit amb un bon resultat (77 - 59).

El tècnic del Qbasket, Ernest Santana, espera que l'equip segueixi amb la millora de les últimes jornades.

Ernest Santana

Estem treballant amb microcicles. Estem millorant els resultats de la primera volta. Necessitàvem retrobar-nos amb una victòria, això anirà encara molt més amunt.

Els santcugatencs es preparen per visitar la pròxima jornada la pista del CB Parets.