El Qbasket visita el rocós feu del CB Morell, que només ha caigut una jornada


  • Comparteix:

El Qbasket afronta la recta final de temporada amb urgències

El Qbasket afronta la recta final de temporada amb urgències

El Qbasket Sant Cugat femení afronta un repte quasi impossible a la pista del líder, el CB Morell, que només ha perdut un partit a casa. El matx, corresponent a la 26a jornada del grup 3 de Segona Catalana, es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda. Les blau cel esperen trencar la mala ratxa per mantenir el marge de dos partits amb el penúltim, el CBF Cerdanyola, per no caure en posicions de descens directe quan falten resten cinc partits per al final de curs, cinc cites que les blau cel viuran com a visitants.

Les de Jaume Rovira han entrat en una complicada dinàmica que ha fet que perdin els nou últims partits, situació que les ha dut de tenir una àmplia distància amb el descens directe a veure'l cada cap de setmana més a prop. Per conservar la darrera posició de la promoció de permanència, les de Rovira hauran de saber treure bon rendiment lluny del pav 1, on de moment sumen tres victòries.

I és que la particularitat del calendari de les santcugatenques ha fet que encadenin cinc visites en els darrers cinc caps de setmana de competició. El primer, el més inabastable, un partit contra el millor equip fins ara del grup 3 de Segona Catalana, un Morell que només ha perdut una vegada com a local i que posarà tota la carn a la graella per no deixar escapar el lideratge fins ara al final de fase regular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.