La Unió Esportiva Sant Cugat B, a un pas d'ascendir a Segona Catalana


  • Comparteix:

La UESC B ha ascendit a Segona Catalana / Font: Uesc.cat

La UESC B ha ascendit a Segona Catalana / Font: Uesc.cat

El conjunt masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat B està a un pas d'ascendir a Segona Catalana quan encara falten dues jornades per al final de la competició regular. Els vermell-i-negres asseguraran la primera posició i l'ascens si guanyen un dels dos partits que els resten, contra Bàsquet Pia Sabadell B a domicili i al pav 1 contra el Sant Pere Terrassa B. Tot això en la segona temporada des de la creació del filial vermell-i-negre i després que perdés la categoria el curs passat.

Al principi de la temporada passada, la UESC va creure necessari tornar a comptar amb un segon equip masculí que fes de pont entre el planter i el sènior A, interpretant que el salt de júnior es feia a vegades massa ample. Dani Zamora, segon entrenador del primer equip, es va fer càrrec de la plantilla, però no va completar el curs i Oriol Carmona el va substituir amb l'objectiu de salvar la categoria a Segona Catalana. Malgrat disputar la promoció de permanència, els vermell-i-negres van acabar baixant en una intensa sèrie contra la Salle Reus B.

Aquesta temporada, Oriol Carmona ha estat l'encarregat de fer-se amb les regnes d'un equip que ha tornat a combinar joventut i veterania, amb jugadors experimentats necessaris per fer crèixer els joves membres de l'equip que es troben en el primer any de sènior. La fórmula ha funcionat de meravella al grup 4 de Tercera Catalana. Després de 10 jornades l'equip era líder amb vuit triomfs, dinàmica que ha mantingut fins tram final de curs, culminant la bona feina en la jornada passada amb un contundent triomf contra el líder, el Castellar B.

Ara l'ascens s'ha de definir en els dos últims partits. Amb només un triomf la UESC serà líders matemàticament, fet que dóna dret a pujar a Segona Catalana. Les perspectives són immillorables, i és que el Bàsquet Pia Sabadell B, següent rival, és penúltim, mentre que Sant Pere Terrassa B, amb qui tanquen la temporada, és onzè. El tècnic de l'equip, Oriol Carmona, ressalta la feina feta durant la temporada i assegura que no ha estat un camí tan fàcil com els resultats diuen.

Oriol Carmona

Satisfet, però no ha estat fàcil. Si mires els resultats sembla que tot ha estat meravellós, però no ha estat així.


Pel que fa a la continuïtat del projecte, Carmona ha ajornat la decisió fins no haver tancat de forma definitiva l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.