La UE Sant Cugat obre inscripcions per al campus de bàsquet d'estiu


  • Comparteix:

Imatge d'un campus d'estiu de la UE Sant Cugat / Font: UESC

Imatge d'un campus d'estiu de la UE Sant Cugat / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat ha obert les inscripcions per al seu campus d'estiu. El Basket City Summer està adreçat a nens i nenes nascuts entre el 2001 i el 2006 i tindrà lloc del 29 de juny al 17 de juliol als pavellons de la Rambla del Celler. Les inscripcions es poden fer a l'oficina del club o a través del web de l'entitat.

Els participants al Basket City Summer gaudiran de la pràctica del bàsquet i altres esports, piscina, excursions, activitats dirigides en anglès i altres sorpreses.

Una de les presències confirmades al campus serà la de l'americà Peter Zigterman, entrenador assistent de l'equip masculí del Calvin College de Michigan, als Estats Units.

El campus es repartirà en tres setmanes del 29 de juny al 3 de juliol, del 6 al 10 de juliol i del 13 al 17 de juliol i es podrà triar entre dos torns. El preu de la franja de nou del matí a cinc de la tarda és de 130 euros i inclou dinar i berenar, el de la franja de nou a dues de la tarda és de 90.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.