El femení del Qbasket Sant Cugat espera trencar una mala ratxa que dura massa


  • Comparteix:

El femení del Qbasket en un partit d'aquesta temporada

El femení del Qbasket en un partit d'aquesta temporada

El femení del Qbasket Sant Cugat visita aquest diumenge a un quart d'una de la tarda el CB Parets a l'avantpenúltima jornada del grup 3 de Segona Catalana. Les santcugatenques necessiten guanyar per superar una ratxa de deu derrotes consecutives i lluirar-se del descens directe, tot i que es mantindrien en promoció de descens.

La visita a un CB Parets que és cinquè no és potser el millor escenari per intentar aconseguir un triomf que els donaria certa tranquil·litat per evitar el descens directe a Tercera Catalana. Les santcugatenques no passen pel seu millor moment, amb deu derrotes consecutives i el descens amenaçant a dos punts.

En el partit d'anada els paretenques van guanyar a Sant Cugat (42-50). Ara les Jaume Rovira no poden fallar i necessiten la victòria per estar una mica més tranquil·les en les dues jornades que restaran de competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.