El Campus de Bàsquet de l'Europa escalfa motors davant els alumnes


  • Comparteix:

Ventura, Llovet i Jofresa, primers començant per l'esquerra, a la presentació del Campus

Ventura, Llovet i Jofresa, primers començant per l'esquerra, a la presentació del Campus

L'exjugador del Joventut de Badalona i director del Campus de Bàsquet de l'Europa International School, Tomàs Jofresa, el capità de l'actual plantilla de la Penya i santcugatenc Nacho Llovet i el també jugador verd-i-negre Albert Ventura han animat aquest dijous els alumnes de l'escola santcugatenca a participar a la cita estival que organitza Amlesport. El campus es durà a terme en dos torns, del 28 de juny i al 4 de juliol i del 6 a l'11 de juliol.

L'Europa International School estrena el seu campus de bàsquet d'estiu amb un cartell de luxe. Una autoritzada representació del passat i present de la història d'una entitat referent en el bàsquet català, el Joventut de Badalona, seran el principal reclam d'un campus que està destinat a totes les categories de formació, des de pre-mini fins a júnior, tant en categoria masculina com en femenina.

En les sessions matinals, els participants tindran l'oportunitat de millorar la seva tècnica individual i podran dur a terme un treball individualitzat per perfeccionar el tir, mentre que a la tarda serà el torn del treball en equip, aplicant conceptes tàctics. Tot plegat, afegint una classe diària en anglès per poder introduir aquest idioma en la pràctica del bàsquet.

El director del Campus i exjugador de la Penya, Tomàs Jofresa, ressalta els recursos de l'Europa Internacional School tant en matèria educativa com en matèria d'equipaments per dur a terme l'estada.

Tomàs Jofresa

Tant les instal·lacions com la filosofia i l'essència del centre són perfectes per a nosaltres. Podrem entrenar en molt bones instal·lacions, aquest centre és un lloc idoni.


El capità del Joventut de Badalona, Nacho Llovet, recorda les bones experiència obtingudes en campus com el que s'organitza a l'escola santcugatenca.

Nacho Llovet

Tenim molt bon record, recordo molts campus en què cobreixes algun detall i t'ho passes molt bé, coneixes molta gent.


Un dels altres membres de la plantilla de la Penya sorgida del planter, Albert Ventura, reforça la importància de cites com aquesta per cridar l'atenció dels estudiants cap al bàsquet.

Albert Ventura

Aquí es parla de bàsquet, la matèria prima és el bàsquet, és important perquè els nens s'enganxin al bàsquet.


Amlesport, responsable del campus, també treballa en altres cites de prestigi, com la que organitza juntament amb Erazem Lorbek. Precisament, l'eslovè serà un dels convidats durant algun entrenament. Les sessions donaran el tret de sortida a les nou del matí i s'allargaran fins les set de la tarda, amb un preu de 320 euros una setmana i 600 dues. Les inscripcions es poden materialitzar a la secretaria del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.