La UE Sant Cugat lluitarà per sortir de la promoció de descens a Vilassar de Dalt


  • Comparteix:

La UE Sant Cugat espera vèncer també lluny del pav 1

La UE Sant Cugat espera vèncer també lluny del pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina pretén sorprendre el cinquè, el Vilassar de Dalt, a domicili aquest dissabte a les vuit del vespre per sortir de la promoció de permanència al grup 1 de Primera Catalana de bàsquet. Les santcugatenques encara no saben què és vèncer a domicili, però s'enfronten un equip que arriba en un moment delicat després de caure el cap de setmana passat de manera contundent contra el cuer, el Lluïsos de Gràcia.

Una de les dues ensopegades que té a dia d'avui el Vilassar és a casa, això sí, davant l'actual líder de la competició, el GEiEG B. L'altra, la patida fa només una jornada davant Lluïsos, pot marcar el caràcter que imprimeixi l'equip davant la UESC. Una necessitat de millorar la seva imatge i de reprendre la persecució al grup capdavanter que atorgarà més dificultat al repte de les vermell-i-negres.

Una fita que té un primer obstacle, el que es desprèn d'una estadística preocupant: tres visites fins ara, tres derrotes. La UESC té un bon rendiment al pav 1, d'on només el CN Terrassa ha esgarrapat el triomf, però no troba la manera de rendir lluny de Sant Cugat. Tot plegat, amb la motivació de sortir de la zona de promoció de permanència, on les vermell-i-negres van caure a la jornada 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.