La UE Sant Cugat es desplaça al domicili de l'equip més en forma, la UB Sant Adrià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) avalua el creixement experimentat des de l'arribada de Cesc Senpau davant l'equip més en forma de Copa Catalunya, la Unió Bàsquet Sant Adrià (UBSA). Els santcugatencs visiten els adrianencs aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda. La UBSA ha tornat a la competició després de proclamar-se campió de la Copa Federació durant les vacances d'hivern.

L'assignatura pendent de la UESC és la regularitat en rendiment durant totes les fases del joc. Com es va veure a la jornada anterior en el triomf contra l'Alpicat, els santcugatencs són capaços d'executar un alt nivell però en certs moments es desconnecten i pateixen severs parcials en contra. És una situació que, en el cas de viure-la a Sant Adrià, pot ser definitiva per al partit.

Els vermell-i-negres tindran davant un dur rival, complet, equilibrat i que ha arribat a la 14a jornada en segon lloc, amb només tres ensopegades. El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, lloa el nivell de la UBSA.

Cesc Senpau

Vaig veure un equip molt sòlid, compensat, ben dirigit i que té jugadors determinants en totes les posicions.


Senpau tindrà tota la plantilla a la seva disposició i podria fer jugar James Steele, que ha tornat a la disciplina santcugatenca amb fitxa del segon equip.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.