La Unió Esportiva Sant Cugat recupera Alberto Reyes per rebre el CB Vic


  • Comparteix:

Reyes torna al parquet del pav 1

Reyes torna al parquet del pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) juga el tercer partit consecutiu a casa i ho fa amb el seu jugador referència, Alberto Reyes, que la setmana passada no va poder jugar davant el CN Terrassa. Els de Cesc Senpau es veuen les cares aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre amb el Club Bàsquet Vic, cinquè classificat del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet i 'una de les millors plantilles de la lliga', segons el tècnic de la UESC.

Malgrat no recuperar el seu pivot titular, Hernán Olaguibe, la UESC sí que podrà comptar amb un Alberto Reyes que provarà a fer front al complet equip vigatà, liderat per Juli Garrote, tercer màxim anotador de la competició amb més de 16 punts per partit. El Vic lluita a hores d'ara per situar-se entre els quatre primers, places que donen dret a promocionar per ascendir a Lliga EBA, i ostenta 12 victòries.

Ara bé, molts d'aquests triomfs els ha aconseguit de manera ajustada, amb poca contundència i amb estones de baix rendiment. El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, opina que el rival organitza un joc ordenat i que si els seus jugadors són capaços d'aprofitar-ho per fer trontollar el seu ordre i sorprendre el rival tindran possibilitats.

Cesc Senpau

Per temes de rotació tenen algunes estones en què baixen el seu ritme anotador. L'ordre fa que no trobin solucions alternatives.


La UESC és només dos triomfs per sobre de la zona de promoció de permanència i espera millorar les prestacions a l'anada, quan van caure clarament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.