La UE Sant Cugat assalta la pista del CB Olot i trenca la mala ratxa de resultats


  • Comparteix:

La UESC lluita per sortir de la promoció de descens

La UESC lluita per sortir de la promoció de descens

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) es desfà del Club Bàsquet Olot a domicili (47-55) i trenca una ratxa de quatre derrotes seguides al grup 1 de Primera Catalana. Les santcugatenques sumen la desena victòria de la temporada i la setmana que ve tenen un partit vital per accedir a les posicions de salvació directa: reben el Vilassar de Dalt, equip que ocupa la primera posició de permanència.

La UESC ha tornat a manifestar que a la segona volta ha millorat les seves prestacions com a visitant. En quatre jornades, ha aconseguit més triomfs que en tots els partits a domicili de la primera volta. D'aquests quatre enfrontaments lluny del pav 1, ja n'ha guanyat dos, aquest últim contra un Olot que lluita per no baixar de manera directa de categoria. Aquest triomf el deixa a només un del rival de la setmana que ve, el Vilassar, malgrat que les maresmenques tenen un partit menys.

A vuit jornades per al final, aquest enfrontament es presenta essencial: més enllà del triomf, l'estadística important passa per superar el Vilassar en el bàsquet average. A la primera volta les del Maresme van superar les santcugatenques per sis punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.