La UE Sant Cugat, jutge d'un CB Alpicat que es juga sortir del play-off de descens


  • Comparteix:

La UESC disputa la penúltima jornada de competició

La UESC disputa la penúltima jornada de competició

Una Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) que ja no s'hi juga res durà a terme el paper de jutge aquest diumenge a les dotze del migdia a la pista del Club Bàsquet Alpicat, deè classificat del grup 2 de Copa Catalunya. L'equip santcugatenc va veure aturada la bona dinàmica el cap de setmana passat a casa davant el CB Cerdanyola i visita un conjunt que lluita per sortir de la zona de promoció de permanència. Tot plegat, a la penúltima jornada de competició.

Fa ja moltes jornades que Cesc Senpau busca noves motivacions que s'allunyin estrictament de la classificació, tenint en compte que la salvació és un fet i que els llocs de promoció d'ascens són massa lluny. Malgrat que al principi havia estat complicat trobar energies que animessin l'equip, en les últimes jornades el tècnic ha sabut tocar la tecla i ha fet que els seus homes encadenessin tres triomfs seguits, una dinàmica només aturada pel Cerdanyola el cap de setmana passat.

Ara el repte passa per igualar el millor registre de victòries sumat a la categoria en aquests últims quatre cursos a Copa Catalunya: a hores d'ara ja s'han superat els 14 triomfs de la temporada passada, s'ha igualat les 15 del curs 2012-13 i l'objectiu passa per igualar les 17 de les 2011-12 i 2013-14. Per fer-ho, el primer pas és a Alpicat aquest diumenge. Els del Segrià són a un sol partit de la salvació directa, de manera que el partit davant dels de Senpau té molta més importància per als locals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.