La UE Sant Cugat femenina inicia el play-off de permanència a Primera Catalana


  • Comparteix:

La UESC disputarà a casa el primer partit per a la salvació

La UESC disputarà a casa el primer partit per a la salvació

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina enceta aquest dissabte a les nou del vespre el play-off de permanència a Primera Catalana davant el Nou Bàsquet Olesa. Les santcugatenques parteixen com a favorites després d'acabar en onzena posició al grup 1 de Primera Catalana, mentre que les d'Olesa han acabat la fase regular en la catorzena plaça del grup 2.

Rafa Delgado, tècnic de la UESC aquesta temporada després de dos cursos sota la direcció de Germán Simón, ha patit severes complicacions per treballar amb regularitat amb la plantilla. Les nombroses absències per motius físics o professionals han impedit l'equip vermell-i-negre progressar com en els cursos anteriors, fet que l'ha abocat, per primera vegada, a disputar una eliminatòria per salvar-se.

L'equip santcugatencs tindrà davant un Nou Bàsquet Olesa del qual el cos tècnic de la UESC avisa del perill. Tot i sortir, a priori, com l'equip més fluix i el que no té el factor pista a favor, el segon entrenador de les vermell-i-negres, Oriol Antràs, apunta a la potència de tres jugadores de l'Olesa com l'arma principal del rival.

Oriol Antràs

Hem de saber quins són els punts forts de l'equip rival i guanyar aquest primer matx.


El segon partit de la sèrie es disputarà a Olesa de Montserrat diumenge de la setmana que ve a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.