El femení de la UE Sant Cugat intentarà aixecar el cap a la pista d'un rival directe


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita aquest dissabte a dos quarts de sis de la tarda la pista d'un rival directe, el CN Sabadell, a la vuitena jornada del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet. Les santcugatenques, que sumen cinc derrotes consecutives i són penúltimes, tenen davant un conjunt sabadellenc que es troba en zona perillosa a la classificació, només un punt per sobre.

Les de Vicenç Poblet han entrat en una dinàmica negativa de resultats i ja acumulen cinc jornades sense guanyar. La darrera derrota a casa contra el CB Olot, en un matx en què les vermell-i-negres es van mostrar molt imprecises, tot i enfrontar-se a un dels conjunts de la part alta de la classificació.

Aquesta setmana visiten un equip en una situació semblant a la classificació i que ha patit derrotes doloroses com un 27 a 60 a casa contra el Joventut Les Corts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.