Serrahima, Salvador, Perellón i Carnicer, del Junior, disputaran un nou amistós amb l'estatal sub 21


  • Comparteix:

La selecció sub 21 espanyola, amb quatre jugadors del Junior / Font: Rfeh.es

La selecció sub 21 espanyola, amb quatre jugadors del Junior / Font: Rfeh.es

La selecció espanyola sub 21, amb els jugadors del Junior Marc Serrahima, Oriol Salvador, Marc Perellón i el porter Alberto Carnicer, disputarà aquest dimecres un nou partit amistós per preparar el Mundial que se celebrarà entre el 8 i 18 de desembre a Lucknow, a l'Índia. El rival serà un altre dels equips potents de la Divisió d'Honor, l'Atlètic Terrassa. El tècnic del conjunt santcugatenc, Jorge Dabanch, reconeix que veu els seus jugadors cansats però en valora la millora que poden assolir en aquesta cita.

Al Junior li queden dues jornades abans la Divisió d'Honor no s'aturi per la disputa del Mundial sub 21, on el club blau-i-negre aporta quatre jugadors. Ara bé, abans del campionat els membres que formen el combinat que dirigeix Roger Pallarols duen a terme concentracions i partits de preparació que poden afectar el seu estat físic per a la competició domèstica. Dabanch ho reconeix, però també valora el creixement que poden experimentar aquests jugadors.

Jorge Dabanch

Els tenim afectats ara i van una mica més cansats, però també els dóna nivell, perquè estan entrenant a un molt bon nivell.


La selecció sub 21 ha quedat enquadrada al grup C, amb Alemanya, contra la qual debutarà el primer dia de competició, el Japó i Nova Zelanda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.