La UE Sant Cugat rep un Sant Nicolau que és líder amb cinc exjugadores de la UESC


  • Comparteix:

Aleyda Llobet, una de les jugadores de l'equip que a dia d'avui milita al Sant Nicolau

Aleyda Llobet, una de les jugadores de l'equip que a dia d'avui milita al Sant Nicolau

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina té aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda un partit farcit de condicionants davant el Sant Nicolau de Sabadell. Les santcugatenques reben el líder del grup 2 de Primera Catalana de bàsquet, un equip que, a més, té a les seves files cinc jugadores que militaven al conjunt vermell-i-negre el curs passat: l'excapitana Aleyda Llobet, Anna Vulart, Raquel Pérez, Cris López i Laia Martín.

El final de temporada de la secció femenina de la UESC va ser convulsa. L'entitat va donar la baixa a sis de les jugadores del primer equip, que van criticar la decisió i van explicar el seu malestar en una carta oberta. Cinc d'aquestes sis jugadores militen ara al Sant Nicolau, un projecte que ha iniciat el seu camí amb força i que ha protagonitzat el millor inici de temporada al grup 2 de Primera Catalana. Fins ara, les sabadellenques només han perdut un partit i són fermes candidates a l'ascens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.