Aleyda Llobet (Sant Nicolau): 'Se'm farà molt estrany jugar a la pista de la UE Sant Cugat'


  • Comparteix:

Aleyda Llobet, en una imatge amb la UE Sant Cugat

Aleyda Llobet, en una imatge amb la UE Sant Cugat

La jugadora del Sant Nicolau i excapitana de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), Aleyda Llobet, reconeix en una entrevista a Cugat.cat que se li farà 'estrany' jugar al pav 1, la pista en què tantes temporades ha competit. Llobet va entrar a la disciplina sabadallenca juntament amb quatre exjugadores més de la UESC, a les quals el club els va donar la baixa al final del curs passat. La santcugatenca, però, assegura que 'tot s'ha refredat' i que l'objectiu d'aquest partit 'no és entrar en polèmiques'.

ESCOLTA-HO


Les frases destacades de l'entrevista

'Se'm farà molt estrany jugar a la pista de la UESC. Ha estat la meva pista durant molts anys, estaré nerviosa. Però aquest partit s'ha de passar i segur que serà molt emocionant'.

'Com ja sabeu les formes no van ser les correctes per part del club i, sobretot, per part del coordinador. No tenim contacte amb el club, només amb algunes jugadores que són amigues'.

'Tot s'ha refredat, i l'objectiu d'aquest partit no és entrar en polèmiques. Tot i que estiguem nervioses, l'objectiu és jugar a bàsquet i gaudir del partit'.

'Personalment, i juntament amb les meves companyes, estem molt agraïdes al Sant Nicolau. Ens han donat l'oportunitat de seguir gaudint del bàsquet, i ens hem sentit molt a gust. Si anem líders és gràcies a la feina dia rere dia'.

'Estem jugant en un nivell de competició molt millor al que he jugat mai i al que segurament a la UESC m'haguessin pogut oferir'.

'Evidentment, és un partit que tant per un equip com per l'altre no és qualsevol. A nivell emocional serà molt emotiu, i hem fet bromes. Però això és bo, li treu ferro, és divertit jugar així i més si tens amistats a l'equip rival'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.