Vicenç Poblet deixa de ser el tècnic de la UE Sant Cugat femenina i Marta Rosanas el substituirà


  • Comparteix:

Marta Rosanas. nova entrenadora de la UESC femenina / Font: CBF Cerdanyola

Marta Rosanas. nova entrenadora de la UESC femenina / Font: CBF Cerdanyola

Vicenç Poblet ha deixat de ser l'entrenador de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina després d'arribar a un acord amb l'entitat per abandonar les seves funcions. La seva substituta al càrrec serà Marta Rosanas, entrenadora procedent del Cerdanyola. Poblet ha estat davant de l'equip durant 12 jornades, en les quals ha sumat quatre victòries i vuit derrotes. El tècnic ha argumentat la falta de 'feeling' amb les jugadores per explicar la decisió.

L'entrenador va arribar aquest estiu amb l'objectiu de consolidar el projecte a Primera Catalana, una fita, però, que havia d'afrontar amb una plantilla completament nova. Després d'algunes temporades amb el mateix bloc, l'equip va modificar totes les seves peces i el primer pas era convertir el grup en un conjunt cohesionat.

Ara bé, aquest procés ha estat difícil de dur a terme i, a més, els resultats no han acompanyat, amb uns registres que l'han situat en zona de promoció de descens. Així, Poblet i el club han decidit finalitzar la seva relació, una decisió que l'entrenador justifica, sobretot, per la manca de sensacions amb la plantilla.

Vicenç Poblet

El motiu principal és que amb les jugadores no hi havia 'feeling', era difícil treballar amb elles. El dia a dia era complicat més enllà dels resultats.


La substituta
Marta Rosanas es farà càrrec de l'equip. Rosanas prové del Cerdanyola, on ha desenvolupat bona part de la seva tasca com a entrenadora. A més, la nova responsable de la UESC femenina ha militat com a jugadora en clubs com el CB Torelló, l'Uni Girona i el CB Cáceres, en aquest últim amb participació a la Lliga Femenina 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.