La UESC femenina perd a la pista dels Lluïsos de Gràcia en el debut de l'entrenadora Marta Rosanas


  • Comparteix:

La UESC ha perdut a la pista del Lluïsos de Gràcia

La UESC ha perdut a la pista del Lluïsos de Gràcia

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina, amb la nova entrenadora Marta Rosanas a la banqueta, perd (60-41) a la pista del Lluïsos de Gràcia a la jornada 13 del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques s'han vist superades en tot moment davant un rival que ocupa la part alta de la taula.

Marta Rosanas no ha pogut debutar amb triomf a la banqueta de la UESC femenina. Les santcugatenques, que lluiten per mantenir la categoria, han visitat una de les pistes més complicades del grup. L'entrenadora es mostra satisfeta per l'actitud de l'equip i assegura que encara és molt d'hora i queda molt marge de millora.

Marta Rosanas

Vaig sortir contenta, hi van posar ganes i actitud. Anaven a una i volien lluitar, l'actitud a la segona part va ser 10.


Les vermell-i-negres s'hauran de refer d'aquesta derrota la propera jornada quan rebran el Sant Andreu Natzaret, sisè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.